Afspraken

Het maken van een afspraak

Een afspraak maken voor de behandeling van uw hond kunt u telefonisch doen. Op het nummer van de trimsalon: 0648773003

Wanneer u mij niet persoonlijk te spreken krijgt, spreek dan de voicemail in of stuur een sms bericht. Hou er wel rekening mee dat de wachttijden soms tot enkele weken kan oplopen.

Uw afspraak annuleren!

Probeer wanneer dit nodig mocht zijn, uw afspraak zo vroeg mogelijk te annuleren. Als u niet opkomt dagen, dan zit ik zonder werk en verlies ik niet alleen inkomsten van de desbetreffende trimbeurt, maar daar zou ik ook een andere afspraak kunnen boeken. Stelt u eens voor; U komt op uw werk en uw baas vertelt u dat de eerste klant niet op is komen dagen. U krijgt de ochtend vrij, maar moet `s middags weer terug komen op uw werk. U krijgt die ochtend ook niet uitbetaald. U zou dit beleid van uw baas ook niet op prijs stellen!! Bedankt alvast voor uw begrip.

Als de hond ziek is zoals: braken, diarree, kennelhoest, schimmel of andere besmettelijke ziektes heeft, of als uw teef loops is of net is geweest. Zal er altijd telefonisch contact zijn. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ik een afspraak af moet zeggen, deze zal ik dan op een zo snel mogelijke datum of tijdstip plannen.Dit kan na overleg eventueel ook in het weekend zijn.

Te laat brengen en/of halen

Probeer er voor te zorgen dat uw hond op de afgesproken tijd brengt. Bij te laat brengen start ik te laat met de behandeling, waardoor ik geen pauze kan nemen en/of uitloop. Waardoor ik moet overwerken, omdat ik mijn werk combineer met ons gezinsleven. Uiteraard heb ik begrip voor overmacht.

Zoals in de algemene leveringsvoorwaarden van ABHB beschreven staat, hebben wij het recht om het volledige bedrag in rekening te mogen brengen. Wanneer er 24 uur voor de afspraak of daarna wordt geannuleerd